Vorig jaar hebben we een keertje moeten overslaan maar dit jaar doen we weer mee met de Straatspeeldag

Woensdag 13 juni kunnen alle kinderen uit de wijk op de Solislaan weer genieten van een groot aanbod van speel attributen en spelletjes. Het thema is Circus met een sportief karakter.

Vind je het leuk om te helpen? Stuur dan een mail naar de buurgroep mail.

Buurgroep de Wonderwereld organiseert samen met Precision Bijscholing een interessante workshop ‘Kind in Nood’ op 23 mei van 19.30-21.30 uur

In een korte tijd leert u zowel in theorie als in praktijk wat u bij uw kind kunt doen in geval van nood bij bijvoorbeeld stikken, een val op het hoofd, wespenteek in de keel, een grote schaafwond, medicijnen opgegeten, bijna verdronken, het lijkt goed te gaan maar hij blijft zo hoesten.

Kijk voor meer informatie op de site van Precision

Aanmelden via een mail naar de buurtgroep: wonderwereld.fascinatio@gmail.com

en wel op 30 juni. Details volgen nog want de organisatie is net begonnen maar wellicht wel handig om alvast in de agenda te zetten en je niet verkochte spullen tijdens de Koningsmarkt weer even in de schuur of garage te bewaren!

Denk en Doe mee!

De gemeente wil de komende jaren met 5 miljoen euro ideeën van bewoners, organisaties en ondernemers ondersteunen. Hiervoor richten we het Denk & Doe Mee fonds op.

Oprichting fonds Voordat het fonds actief wordt, moeten we de werkwijze en regels van het fonds goed uitwerken. Daarmee zorgen we dat het geld goed terecht komt. We betrekken u actief bij de opzet van dit fonds.

Enquête: We vragen in een enquête uw mening over de opzet van het Denk & Doe Mee fonds. Uw inbreng gebruiken we bij het uitwerken van het fonds. Zo kan straks iedereen met een goed idee bij het fonds terecht. enquete

Beste buren,

Het is weer voorjaar. In de Flatusstraat zijn er een aantal bomen geplant waar het heel gezellig is als daar mooie plantjes om de boom worden geplant. Uiteraard zijn er in de wijk nog veel meer plaatsen waar dat in de buitenruimte kan. Heeft u zo’n plaats waar u het leuk vind om het een en ander aan plantjes te planten laat het ons dan per mail weten. Het WOP Fascinatio geeft u dan budget om hier wat plantjes voor te kopen. Hier zijn wel een paar afspraken aan verbonden.

De plantjes dienen tijdens het seizoen door u te worden onderhouden. Maak een foto van de plaats en het WOP Fascinatio geeft u dan budget voor de plantjes. Na het planten kunnen de bonnetjes bij het WOP worden ingeleverd waarna u het voorgeschoten bedrag terugkrijgt.

Het budget is alleen voor plantjes in de openbare ruimte. Aanvraag kan worden gedaan via e-mail: info@fascinatio.nl

WOP team Groen en Buitenruimte Jasper Hooijkaas

Contactgegevens

Adresgegevens

Fascinatio Boulevard 1148
2909 VA Capelle a/d IJssel

Bereikbaarheid

Ma t/m vr 08.00 - 20.00 uur
Za 09.00 - 17.00 uur
© 2018 Fascinatio. Alle rechten voorbehouden.