Buurtgroep Wonderwereld -> opgeheven

Update 28/7/19:

NIEUWE STICHTING VOOR WIJKACTIVITEITEN FASCINATIO.

Isabel Monteiro is gestopt met haar Buurtgroep Wonderwereld. Isabel heeft met haar mensen jarenlange inzet getoond voor activiteiten in de wijk zoals o.a. de straatspeeldag, Sinterklaas, wijkfeest, Halloween. Nogmaals Isabel hartelijk dank voor alle inzet en geniet van de vrije tijd die je nu toekomt! Per 1 september a.s. is het de bedoeling dat er een nieuwe stichting komt met nieuwe mensen die ook een nieuwe eigen subsidie gaat aanvragen bij de Afdeling Samenleving van de Gemeente. Marike Corver zal daartoe het voortouw nemen met ondersteuning van Byanka, Aat, George en Marianne. Wie heeft er tijd en zin om wat energie te steken in deze nieuwe stichting, misschien zelfs in het bestuur en het initiëren en ondersteunen van activiteiten in de wijk voor jong en oud. Niet alleen de grotere evenementen maar ook wat meer gericht op structurele activiteiten in het Huis van de Wijk. Er is behoefte aan een nieuwe groep enthousiaste mensen in de wijk die wijkactiviteiten voor jong en oud een goed hart toe draagt en zich daarvoor, op beschikbaarheid, voor willen inzetten. Weliswaar alles op vrijwillige basis maar 1 keer per jaar gaan we met alle vrijwilligers gezellig uitgebreid ergens eten!!! Dus heb je belangstelling voor de nieuwe stichting Activiteiten in Fascinatio (naam moet nog worden verzonnen) Wij horen het graag!! Stuur een berichtje via info@fascinatio.nl

Mvg, Marianne de Veer **********************************************************************************************

Stichting Buurtgroep Wonderwereld Fascinatio is sinds 2007 actief in de wijk onder aanvoering van Isabel Monterio. De Buurtgroep biedt activiteiten voor alle wijkbewoners maakt voor activiteiten gebruik van het Huis van de Wijk aan de Fascinatio Boulevard 466.

De vrijwilligers die in 2019 de Buurtgroep ondersteunen:

 • Isabel Monteiro
 • Byanka Maddamin
 • Aat Mannak
 • Marike Korver
 • George Westerbeek
 • Marianne de Veer
 • Wil je als bewoner een activiteit in het Buurtcentrum organiseren? Neem dan contact op met de Buurtgroep. Het Buurtcentrum is open op woensdagochtend voor een kopje koffie en een praatje.

  Contactinformatie

  Ardalaan 6
  2909 TA Capelle aan den IJssel
  06-14472644
  contact via mail

  Contactgegevens

  Adresgegevens

  Huis van de Wijk Fascinatio
  Fascinatio Boulevard 466
  2909VA Capelle aan den IJssel
  © 2019 Fascinatio. Alle rechten voorbehouden.