en wel op 30 juni. Details volgen nog want de organisatie is net begonnen maar wellicht wel handig om alvast in de agenda te zetten en je niet verkochte spullen tijdens de Koningsmarkt weer even in de schuur of garage te bewaren!

Denk en Doe mee!

De gemeente wil de komende jaren met 5 miljoen euro ideeën van bewoners, organisaties en ondernemers ondersteunen. Hiervoor richten we het Denk & Doe Mee fonds op.

Oprichting fonds Voordat het fonds actief wordt, moeten we de werkwijze en regels van het fonds goed uitwerken. Daarmee zorgen we dat het geld goed terecht komt. We betrekken u actief bij de opzet van dit fonds.

Enquête: We vragen in een enquête uw mening over de opzet van het Denk & Doe Mee fonds. Uw inbreng gebruiken we bij het uitwerken van het fonds. Zo kan straks iedereen met een goed idee bij het fonds terecht. enquete

Beste buren,

Het is weer voorjaar. In de Flatusstraat zijn er een aantal bomen geplant waar het heel gezellig is als daar mooie plantjes om de boom worden geplant. Uiteraard zijn er in de wijk nog veel meer plaatsen waar dat in de buitenruimte kan. Heeft u zo’n plaats waar u het leuk vind om het een en ander aan plantjes te planten laat het ons dan per mail weten. Het WOP Fascinatio geeft u dan budget om hier wat plantjes voor te kopen. Hier zijn wel een paar afspraken aan verbonden.

De plantjes dienen tijdens het seizoen door u te worden onderhouden. Maak een foto van de plaats en het WOP Fascinatio geeft u dan budget voor de plantjes. Na het planten kunnen de bonnetjes bij het WOP worden ingeleverd waarna u het voorgeschoten bedrag terugkrijgt.

Het budget is alleen voor plantjes in de openbare ruimte. Aanvraag kan worden gedaan via e-mail: info@fascinatio.nl

WOP team Groen en Buitenruimte Jasper Hooijkaas

We rijden er als bewoners van Fascinatio allemaal bijna dagelijks langs; de Abraham v.Rijckevorselweg. Eigenlijk is het maar een saaie weg en zeker geen visitekaartje voor Capelle en onze mooie wijk die er langs ligt.

De gemeente wil deze entree een kwaliteitsimpuls geven door het aanbrengen van bloemrijke begroeiing en bomen. Denkt u graag mee? Kom dan donderdag 12 april naar de bijeenkomst/of fiets mee met de gebiedstour.

Graag even aanmelden via t.n.buijze@capelleaandenijssel.nl

Let op; voor de fietstour is ruimte voor de éérste 25 aanmeldingen!

Voor meer informatie en het programma kan u kijken op de site van Capelle bouwt aan de Stad.

Op vrijdagochtend 12 april is er weer een Samen voor zichtbaar Groen ronde! Scholieren van de Vijfster, bewoners van de ASVZ, BTL en vrijwilligers pakken weer een aantal straten aan, zwerfafval en onkruid worden opgeruimd! Vele handen maken licht werk dus heb je zin om te helpen stuur dan een mail naar info@fascinatio.nl

Ook deze keer zijn we weer welkom bij een bedrijf op de Fascinatio Boulevard voor de lunch!

PS … het wordt lekker weer!

Contactgegevens

Adresgegevens

Fascinatio Boulevard 1148
2909 VA Capelle a/d IJssel

Bereikbaarheid

Ma t/m vr 08.00 - 20.00 uur
Za 09.00 - 17.00 uur
© 2018 Fascinatio. Alle rechten voorbehouden.