Verslag bijeenkomst Braingate 9 sep. jl.

Bericht namens de gemeente:

Beste lezer,

Enige tijd gelegen heeft u deelgenomen aan de digitale bijeenkomst met als onderwerp de transformatie van het Braingate-gebouw aan de Rivium Boulevard. Zoals tijdens de bijeenkomst beloofd ontvangt u via deze weg een link naar het verslag. Het verslag is te vinden op www.capellebouwtaandestad.nl/braingate. Helaas iets later dan gehoopt, in verband met vakanties duurde het iets langer om het verslag af te ronden. Excuses hiervoor.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen aan projectleider Rebecca Hoogendam, r.hoogendam@capelleaandenijssel.nl

Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben.

Huis van de Wijk per direct gesloten

Breaking News

Gezien de nieuwe Coronamaatregelen wordt het Huis van de Wijk Fascinatio per direct gesloten. Komende daar geplande activiteiten gaan dan ook niet door zolang de nieuwe Maatregelen van kracht zijn. Ook morgenochtend zal er geen koffieochtend zijn. Ook de geplande bijeenkomst morgenavond 4 november van het buurtpreventieteam gaat fysiek niet door in het Huis van de Wijk. Dit voor ieders welzijn in de wijk.

Geplande vergaderingen kunnen zoveel mogelijk in digitale vorm doorgaan. Ook voor buitenactiviteiten wordt het lastig om een vorm te vinden die acceptabel is.

Zodra er weer een versoepeling wordt afgekondigd wordt de zaak opnieuw bekeken.

Mochten er bewoners zijn met leuke (buiten) wijkactiviteiten die passen binnen de Maatregelen dan kunt u contact opnemen met WOP of buurtgroep. Heeft u vragen, ideeën of of andere opmerkingen, stuur dan een e-mail naar info@fascinatio.nl

WOP Fascinatio

Contactgegevens

Adresgegevens

Huis van de Wijk Fascinatio
Fascinatio Boulevard 466
2909VA Capelle aan den IJssel
© 2020 Fascinatio. Alle rechten voorbehouden.