Skip to main content
College van B&W bezoekt Fascinatio 6 februari tijdens de WOP vergadering

College van B&W bezoekt Fascinatio 6 februari tijdens de WOP vergadering

Woensdag 6 februari is er weer een WOP-vergadering in ons nieuwe buurthuis “HUIS van de WIJK” op de Fascinatio Boulevard 466. Het buurthuis bevindt zich op de locatie van de nieuwe school. De ingang zit aan de kant van de ParkShuttlebaan. Wij hopen dat u hierbij weer aanwezig zult zijn.

Komende WOP-vergadering zal totaal anders verlopen dan u gewend bent. Uiteraard moeten de notulen van de vorige keer worden goedgekeurd. Verder zal het voornamelijk gaan over alle ontwikkelingen in Fascinatio, maar ook verkeer en de ontwikkelingen in ‘t Rivium gaan aan bod komen.

Vanuit de gemeente zal door de heer René Kandel een presentatie worden gegeven, waar de laatste kavelontwikkelingen in verwerkt zijn. Door de hoge snelheid aan veranderende ideeën gebeurt er op dit vlak van alles: nieuwe bedrijven, herontwikkeling bedrijfspanden, studentenhuisvesting, bouw appartementen, sociale huisvesting. Een groot gedeelte van de avond kunt u in gesprek met het College B&W. Velen hebben al tijdens de nieuwjaarsreceptie wensen en aandachtspunten opgeschreven op de A0-vellen die in het Huis van de Wijk hangen. Uiteraard is er op 6 februari nog gelegenheid hier uw wensen of gedachten aan toe te voegen. Uiteraard zullen wij als WOP bestuur ook onze plannen 2019 en meerjarenvisie inzake gezamenlijke opgaven presenteren. Al met al een heel belangrijke vergadering om bij aanwezig te zijn.

WAAR: in het Huis van de Wijk, Fascinatio Boulevard 466

WANNEER: 6 februari 2019

TIJD: 19:00 UUR (LET OP DOOR COLLEGEBEZOEK EERDER DAN GEBRUIKELIJK!) Gratis bakjes heerlijke soep en lekkere broodjes voor degenen die rechtstreeks vanuit werk, sport, studie en zoal aanschuiven!

Bekijk hier de officiële uitnodiging van de gemeente.

U kan hier de notulen van de WOP vergadering van 21/11/18 lezen/printen

U kan hier de agenda van de WOP vergadering van 6/2/19 lezen/printen