Skip to main content
Creatief Ouder Worden – workshop vanaf 3 maart

Creatief Ouder Worden – workshop vanaf 3 maart

Tijdens deze cursus gaan we een reis door de Nederlandse kunst maken, van Karel Appel tot Willem De Kooning. Er wordt gewerkt met diverse materialen en ontspanning en gezelligheid staan voorop! Elke les is er een nieuwe opdracht, waardoor er ook voor gekozen kan worden om individuele lessen/workshops te volgen.

Tijdens de eerste les gaan we met pastelkrijt een kunstwerk à la Karel Appel maken, de week erop met acrylverf een pointillistisch schilderij geïnspireerd door Vincent van Gogh. Daarnaast komen ook de bekende kunstenaars Mondriaan en Escher aan bod.

Elke les start met een korte introductie van de kunstenaar, vervolgens gaan de deelnemers aan de slag. Heeft u interesse? De cursus zit al bijna vol, maar er kan geloot worden als er teveel aanmeldingen zijn. Nog niet zeker of het iets voor u is, kom gerust langs, er staat koffie voor u klaar en u kunt kijken of de lessen iets voor u zijn.

Individuele lessen/workshops kosten 3 euro per les, inclusief materiaal en koffie/thee. De cursus is van 10.00 – 11.30 uur in het Huis van de Wijk Fascinatio, Fascinatio Boulevard 466. Inlopen vanaf 9.30 uur en nabeschouwen/evalueren tot 12.00 uur!

Voor meer informatie: educatie@kunstkringcapelle.nl of 06-23103615

Zie hier de flyer met cursusdata.