Skip to main content

HALLOWEEN FASCINATIO 29 oktober 2022 Huizen en vrijwilligers gevraagd !!

Dit jaar wordt het weer griezelen op zaterdag 29 oktober! Voor veel van onze kinderen één van de hoogtepunten van het jaar. Hoe meer huizen er meedoen, hoe leuker het wordt. Help mee en geef je direct op als Trick or Treat huis!!!

Van 18:30-20:30 kunnen alle kinderen in de basisschoolleeftijd langs de deelnemende huizen gaan om te griezelen en uiteraard voor snoepjes. Trick or a treat! Geef je op, bereid je voor door snoep in te kopen en versier op 29 oktober je huis zo griezelig mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je huis op het kaartje van de wijk komt te staan, zodat alle kinderen weten waar ze kunnen aanbellen.

Deelnemende huizen ontvangen een bon van €15,- als tegemoetkoming. Aanmelden kan tot 20 oktober via buurtgroepfascinatio@gmail.com Wil of kan je niet je eigen huis versieren, maar wil je wel meehelpen? Wij hebben dit jaar ideeën om bv het Huis van de Wijk extra bijzonder aan te kleden. Geef je op als je mee wilt denken, versieren en/of scare actor wil zijn via buurtgroepfascinatio@gmail.com