Skip to main content
Website met handige hulpkaart is LIVE – Fascinatio voor elkaar(t)

Website met handige hulpkaart is LIVE – Fascinatio voor elkaar(t)

In Fascinatio hebben wij een oogje voor elkaar en steunen wij onze buren waar dat nodig is. Niet altijd hebben we met elkaar scherp wie er hulp kan gebruiken en net zo belangrijk: Wie er hulp kan bieden. Deze kaart helpt hierbij.

Is er een klusje buitenshuis? Tijd voor boodschappen? Een hond uitlaten of heeft u behoefte aan zomaar een praatje? Geef aan waar u hulp bij kunt gebruiken of hulp bij kunt bieden. Ben er van bewust dat dit enkel activiteiten zijn die buitenshuis plaatsvinden. Daarnaast is deze app niet bedoeld voor zorgverlening of om medicijnen op te halen.

De gegevens die je achterlaat komen bij WOP Fascinatio en Buurtgroep Fascinatio terecht. Wij zullen dan ons best doen om de hulpvragende en hulpbiedende bij elkaar te brengen.

Het spreekt voor zich dat je ook voor iemand als het nodig is de hulpvraag kan invoeren.

De gegevens die u hier achterlaat, zijn enkel voor dit doeleinde. Na de coronacrisis zullen alle gegevens worden vernietigd. Uiteraard is het gebruik maken van deze webmap geheel uw eigen verantwoordelijkheid.

Bezoek de website

Van de applicatie is een gebruiksaanwijzing gemaakt.

Voor andere hulpvragen die van persoonlijke aard zijn verwijzen wij naar Welzijn Capelle. Deze vragen kunnen gemeld worden op het bekende nummer 010-7074900. Achter dit nummer zit ook een belteam om de hulpvragen om te zetten in inzet door of vrijwilliger of een van de medewerkers van Welzijn Capelle.