Skip to main content

Impressieschetsen tweede oeververbinding in Huis van de Wijk te bezichtigen

Komende woensdagochtend tijdens het inloopspreekuur (10.00 – 12.00 uur) bij onze wekelijkse inloopochtend – met altijd koffie, thee en ander gratis lekkers – kunnen de varianten bekeken worden, waarvan er een de toekomstige tweede oeververbinding gaat worden. Voor Fasciatio is het mogelijk de belangrijkste beslissing op infrastructureel gebied naast de ‘kleinere’ ontwikkelingen op de lege kavels aan de Boulevard en de toevoeging van duizenden woningen in ’t Rivium.

Informeer jezelf. Hedenavond is er een inloopavond in Ridderkerk en 4 maart in Rotterdam. Aanmelden vooraf is een verzoek, maar hierop wordt verder niet gecontroleerd.

13 maart is er van 12.00 tot 13.00 uur in ons Huis van de Wijk een breed overleg met ondernemers en wijkwethouder, waar het WOP-bestuur nogmaals de noodzaak voor keuze van de zogeheten Oost-Oost-variant (zuidoostelijk in de Krimpenerwaard ter ontlasting van tienduizenden autobewegingen op onder meer de AvR-weg richting zuidwaarts op de Van Brienenoordbrug) zal bepleiten.