Skip to main content

30 juni Informatieavond voor VVE’s over plaatsing laadpalen

Bericht van de Gemeente

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Dat vraagt om genoeg laadpunten. Denkt u als VvE ook na over een laadinfrastructuur bij uw carport, parkeerterrein of garage? Voor een VvE is een goede laadinfrastructuur aanleggen geen gemakkelijke opgave. Er is draagvlak nodig bij alle bewoners en dat maakt het traject vaak lang en ingewikkeld.

Op donderdag 30 juni vertelt Kees Oomen van VvE Belang waar u op moet letten als u met uw VvE laadpalen wilt plaatsen. Kees gaat dieper in op het proces, regels en subsidies.

Deze informatiebijeenkomst is voor bestuurders, beheerders en appartementseigenaren van VvE’s in Capelle aan den IJssel. Heeft uw VvE al een laadpaal op eigen terrein? Dan bent u van harte welkom om uw ervaringen te delen.

De bijeenkomst vindt plaats op de gemeentewerf (Groenedijk 10, 2903 LZ Capelle aan den IJssel).

De bijeenkomst start om 19:30 uur en zal maximaal 1,5 uur duren. U kunt vanaf 19:15 uur naar binnen. Deelname is gratis.

Aanmelden via deze link

Het programma ziet er als volgt uit:

19:15 – 19:30 Inloop

19:30 – 19:35 Welkomstwoord door Suzan Mannens, projectleider energietransitie gemeente Capelle aan den IJssel

19:35 – 20:15 Laadpalen bij een VvE: hoe pak je dit aan? Door Kees Oomen, directeur Organisatie en Public Affairs bij Stichting VvE Belang

20:15 – 20:30 Ruimte voor vragen en daarna een hapje en drankje

Heeft u na de bijeenkomst nog vragen heeft over verduurzamen dan kunt u daarvoor terecht bij de VvE helpdesk. Astrid Kennis is elke vrijdag aanwezig in het Energieloket op het Amnestyplein 3. Zij beantwoordt graag uw vragen tussen 10-12 uur