Skip to main content
Instructies digitale bijeenkomst Werkwijze Q-team ‘van plan tot pand’ 10/2 18.30 uur

Instructies digitale bijeenkomst Werkwijze Q-team ‘van plan tot pand’ 10/2 18.30 uur

Namens de gemeente:

Beste deelnemer,

Bedankt voor uw aanmelding voor de digitale bijeenkomst voor woensdag 10 februari aanstaande.

De digitale bijeenkomst vindt plaats middels het programma PEXIP (een programma voor video conferenties). U kunt vanaf 18:15 uur inloggen in het systeem. De bijeenkomst start om 18:30 uur. U kunt deelnemen door te klikken op deze link: https://pexip.me/meet/36031308 of via de pexip-app het nummer invoeren: 36031308

Vervolgens kunt u toegang tot de kamer verkrijgen door de “Guest PIN code” in te voeren: 963214

In bijgaande handleiding vindt u een korte uitleg van het systeem. Indien u via een vaste computer of laptop deelneemt, hoeft u niets te installeren. Indien u via een tablet of mobiele telefoon (smartphone) deelneemt, moet u eerst de PEXIP app downloaden (zie bijgaande handleiding).

Als laatst een aantal aandachtspunten: • Op tijd in te loggen in het systeem, dat kan al vanaf 18:15 uur • Indien u anoniem wilt blijven, adviseren wij u uw camera en microfoon uit te zetten • Indien u anoniem wilt blijven maar evt. wel schriftelijke vragen wilt stellen, adviseren wij u toch met een onderscheidende naam/kenmerk in te loggen • Om de bijeenkomst zo georganiseerd mogelijk te laten verlopen, is er geen mogelijkheid om mondeling vragen te stellen. Tijdens de presentatie is er de mogelijkheid om schriftelijk vragen te stellen. Dit kunt u doen via de chat van het (PEXIP) systeem.

Wij hopen u aanstaande woensdag digitaal te ontmoeten rond 18:30 uur!