Skip to main content

Kerst in Huis van de wijk Fascinatio

Zondagmiddag 23 december is het Kerst in het Huis van de Wijk Fascinatio. Kerst is een gezellige tijd en het Huis van de Wijk is die middag van 14- 18 uur open voor alle wijkbewoners om de kerstsfeer te proeven

Programma:

14.00 uur Poppenkast voor de kids van 0-8 jaar

14.00 uur Kerstfilm voor de grotere kids

15.00 uur High Tea tot 18.00 uur met een proeverij van de lekkerste hapjes en natuurlijk een chocoladefontein

16.15 uur Kerstkoor uit Capellle zingt een half uur de mooiste wereld kerstliedjes

Verder zorgen wij voor de basis lekkernijen als : chocolademelk, mandarijnen, gluhwein, krentenbollen en ander kerstlekkers voor de High Tea maar het zou leuk zijn als bezoekers iets meenemen om anderen te laten proeven. Kijk goed naar Heel Holland bakt, ga aan de slag en probeer het uit op de kerstproeverij in het Huis van de Wijk. 

Toegang gratis en misschien kunnen wij voor vervoer zorgen voor bewoners die slecht ter been zijn. Laat een berichtje achter (info@fascinatio.nl) als u opgehaald zou willen worden als u echt zelf geen kans ziet om naar het Huis van de Wijk te komen. 

Houdt u van bakken en hapjes maken dan is dit ook een kans om anderen van uw lekkernijen te laten proeven. Laat een berichtje achter of u iets wilt maken voor de High Tea. 

Kom gezellig naar de Kerstmiddag in het Huis van de Wijk Fascinatio en neem uw buren en andere kennissen uit de wijk mee.