Skip to main content

Kerstborrel voor ondernemende moeders

Op 14 december aanstaande komen ondernemende moeders samen tijdens de kerstborrel van het onlangs in het leven geroepen ‘meer dan mamma netwerk’.

De borrel is bedoeld om gelijkgestemden te ontmoeten en te praten over succes, idealen, mogelijkheden, kansen en van elkaar leren hoe je er nog meer uit kunt halen.

Het ‘meer dan mama netwerk’ is een initiatief van een werkgroep bestaande uit ondernemende vrouwen met kinderen. Woensdagavond 26 augustus jl. vond de kick-off van het ‘meer dan mama netwerk’ plaats. Wethouder Josien van Capelle schoof aan om te brainstormen over vraagstukken omtrent carrière, opvoeding en vrije tijd.

Initiatiefneemster Bianca Meijsen kwam eerder al met het idee voor een kerstborrel voor ondernemende vrouwen. Om verdere ideeën te delen, heeft Bianca tijdens de kick-off een aantal dames bij elkaar gebracht. Aan tafel zaten Lian Witteveen (Directeur Sportief Capelle), Alida Vreden (voorzitster Ondernemer ZZ Capelle), Marianne de Veer (bestuurslid van het WOP Fascinatio) en Thea Verspui en Jolanda Vonk (CJG). Buurtcoach in Fascinatio en Sociaal Makelaar van Buurtkracht, Novita Metz adviseert en biedt ondersteuning bij het organiseren.

De kerstborrel zal in het teken staan van de ondernemende vrouw. Het uitgangspunt van de borrel is meer onderling contact, netwerken en informatie verkrijgen. Hoe gaan andere ondernemende moeders om met het maken van soms lastige keuzes? Voor 10 euro entree krijg je twee consumpties, lekkere hapjes en een kerstpakket vol verrassingen.

Een inspirerende spreker (en moeder) zal haar ervaringen delen, er is muziek en er zijn kraampjes met producten om jezelf eens goed mee te verwennen.

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Ga dan naar meerdanmama.nl.