Skip to main content
Poppenkastvoorstelling met high tea

Poppenkastvoorstelling met high tea

Zondagmiddag 26 mei a.s. is er weer een leuke poppenkastvoorstelling voor de jongere kids tot 9 jaar. Wie geweest is met de kerstvoorstelling weet hoe leuk dat is!

Als je zin hebt om te komen laat dan even een berichtje achter dmv een mail naar info@fascinatio.nl

Dit keer speelt Theater Fantast de voorstelling De Tovenaar van Tim. Waar gaat het over?

‘Tim is verhuisd. Hij heeft een hele mooie nieuwe slaapkamer. Helemaal voor zichzelf alleen. Dat is leuk en spannend tegelijk! In zijn slaapkamer ontdekt hij een vreemde lamp. Die is vast door de oude huiseigenaar achtergelaten. Tot grote verrassing van Tim blijkt in deze lamp een tovenaar te wonen. En niet zomaar eentje, nee, een hele ‘coole’ tovenaar! Tim krijgt van de tovenaar 3 wensen. Wat zal Tim met deze 3 wensen doen?’

Een poppentheater voorstelling vol verrassingen en muziek. 35-45 minuten. Deur open 14.45 uur. Fascinatio Boulevard 466 Start voorstelling om 15.00 uur

Na de voorstelling is er een High Tea voor iedereen, vaders, moeders opa’s, oma’s, tantes, ooms, broers, zusjes. Het WOP zorgt voor het basislekkers maar zelf graag ook wat meenemen.Dat maakt het extra leuk!!

Toegang voor deze gezellige mddag is gratis maar het is wel heel leuk als u wat lekkers meeneemt voo de High Tea zodat we een lange tafel hebben met veel lekkers!