Skip to main content

Update windmolen

Hoe zit het ook alweer met de zienswijze?

UPDATE 25 april: Er zijn totaal 371 zienswijze, exclusief de zelf gestuurde of met digid ingediende ontvangen. Met 1001 voordeuren in de wijk is dit zeker een heel mooi aantal! Het WOP houdt u uiteraard op de hoogte!

Het WOP Fascinatio wil graag dat zo veel mogelijk bewoners tegen de windmolen een zienswijze (bezwaar) indienen tegen de keuze van twee locaties nabij de Brienenoordbrug. De bewoners van Fascinatio zullen met name van de locatie vlak bij het kantoor PriceWaterhouse veel last hebben, vandaar dat onze zienswijze hier met name op is gericht. Uiteraard zijn wij tegen beide locaties inclusief gemeente Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Hierbij vragen wij de bewoners van de omliggende buurten in Capelle en Rotterdam zo veel mogelijk een zienswijze in te dienen en het liefst op papier. Dit kost de provincie extra werk wat een uiteindelijke keuze de locaties hier af te wijzen vergroot.

Wij vragen u de zienswijze te ondertekenen met uw naam en adres en in te leveren zodat deze gezamenlijk aangetekend verzonden kunnen worden naar Provincie.

In de toelichting staan de adressen waar u de zienswijze getekend kunt inleveren. let op; dit kan tot uiterlijk zondag 23 april 

WOP team Fascinatio,

Peter, Marco, Maurice en Jasper