Skip to main content

WOP INLOOP BIJEENKOMST WOENSDAG 30 AUGUSTUS 19.30 – 21.30 UUR

WOP BIJEENKOMST “ANDERS DAN ANDERS” OP WOENSDAG 30 AUGUSTUS a.s. Locatie: In en rond het Huis van de WIJK / Fascinatio Boulevard 466 Vrije inloop tussen 19.30 -21.30 uur

Deze keer geen gewone vergadering maar een informele informatiemarkt waar wethouder en vertegenwoordigers van gemeente afdelingen, Havensteder, Handhaving, Brandweer, st. Welzijn en Project team Rivium klaar staan voor al uw vragen en ideeën over verschillende wijk-onderwerpen. De afdelingen en instellingen presenteren kort de plannen waar ze mee bezig zijn in Fascinatio op gebied van wijkontwikkeling, groen, verkeer etc. en het kwaliteitsteam Rivium geeft een uitgebreidere presentatie over de plannen voor Rivium!

Bewoners van Fascinatio en Rivium kennen hun eigen woonomgeving het best en weten wat er nodig is in de buurt!! Bewonersbetrokkenheid helpt echt!! Als u uw vragen en ideeën laat weten tijdens een WOP bijeenkomst kan dit worden opgepakt!! Zo is er mede dankzij WOP-bezoekende bewoners veel groen in de wijk gerealiseerd en worden er onveilige verkeerssituaties aangepakt.

Dus heeft u leuke tips, weet u wat er nodig of onveilig is in de wijk, wilt u wat kwijt over de speeltuintjes, het groen of andere zaken kom die avond dan naar deze speciale WOP “ANDERS DAN ANDERS” bijeenkomst. De deelnemers en bezoekers kunnen genieten van verrassende dorstlessers en heerlijke hapjes!