Skip to main content
Yard Sale Fascinatio

Yard Sale Fascinatio

De inschrijving is gestart!! Dit jaar geen Tour de France of Franse Markt maar gewoon weer op veler verzoek een ouderwetse Yardsale!

Haal je spullen van de zolder, ruim je kasten lekker op! Op zaterdag 4 juni verkoop je al je overbodige spulletjes gewoon vanuit je eigen voortuin! Iedereen in Fascinatio kan meedoen!

Op zaterdag 4 juni mag je vanuit je eigen voortuin al je koopwaar uitstallen en te koop aanbieden tussen 12.00 – 16.00.

Inschrijven voor de Yardsale kan tot en met 20 mei. Na die datum is er geen garantie dat jouw voortuin op de plattegrond wordt aangegeven en je wilt natuurlijk wel dat iedereen weet dat jij ook spulletjes in de aanbieding hebt!

Wij hopen dat je dit jaar weer mee zal doen en streven naar een deelnemers aantal van tenminste 50 voortuinen. Bij minder dan 50 aanmeldingen gaat het niet door. Vertel het iedereen! Maak je buren en vrienden enthousiast!

Heb je geen voortuin? Wil je toch liever een kraampje? Geef dit dan aan bij de aanmelding. Op het Solisplein staan maximaal 15 kramen ter beschikking. Dat zijn er niet erg veel. Maar het blijft tenslotte een Yardsale. Er wordt geen stroom geleverd bij de kramen!

De organisatie zorgt ervoor dat het evenement lokaal gepromoot wordt in de kranten en zij maakt de deelnemers plattegrond die vooraf per email aan de deelnemers wordt verstrekt. Op de dag zelf worden plattegrondjes voor het publiek uitgedeeld.

Flyers worden in Fascinatio en Kralingse Veer in de brievenbus gedaan, mits op jouw brievenbus staat aangegeven dat je geen ongeadresseerde reclame wilt ontvangen.

Natuurlijk worden er berichten op de website, de Facebook pagina, Twitter en Next Door geplaatst. Helpen jullie ons mee door die berichten zoveel mogelijk te delen met de wereld?

Het wordt vast een geweldige dag!

Groetjes van de organisatie: Pegg Busman en Marianne de Veer

Info en aanmelden via fascinatio@yahoo.com