Skip to main content

YARDSALE OP ZATERDAGMIDDAG 17 JUNI VAN 13-16 UUR

yardsale 2023

Wanneer: zaterdag 17 juni Yard sale en kleedjesmarkt op het Solisplein

Een traditie wordt in ere hersteld: op 17 juni organiseren de Buurtgroep en het WOP weer een Yard Sale in Fascinatio, dit jaar aangevuld met een kleedjesmarkt en leuke activiteiten voor kinderen. Geef je zo snel mogelijk op via buurtgroepfascinatio@gmail.com want het gaat alleen maar door als er voldoende mensen mee willen doen! Tenminste 40 deelnemende voortuinen moet lukken in onze wijk!

Kids zijn van harte welkom met verkoop vanaf hun kleedje op het Solisplein.

Waar: yardsale door de gehele wijk (er komt een kaartje met deelnemende huizen) en kramen, kleedjesmarkt en kinderactiviteiten op en rond het Solisplein.

Wat: Ruim je zolder en je schuur op en zet alles wat je kwijt wilt op 17 juni in je voortuin. Wij zorgen er voor dat er een kaartje komt waarop alle deelnemende huizen staan, zo kan iedereen tussen 13:00 en 16:00 langs de huizen gaan om leuke tweedehands spullen te kopen. Voor volwassen wijkbewoners die in een flat wonen of die liever centraal hun spullen aanbieden zijn er 10 (gratis) kramen beschikbaar op het Solisplein. De kramen zijn niet bedoeld voor handelaren of commerciële doeleinden.

Kinderen die hun speelgoed of oude kleren willen verkopen mogen hun kleedjes neerleggen op het Solisplein en vanaf daar hun spulletjes verkopen. We zijn druk bezig om leuke activiteiten te bedenken voor de kinderen rondom het Solisplein, mogelijk lukt het om een treintje voor kinderen rond te laten rijden.

Graag aanmelden voor iedereen die mee wil doen met de Yardsale, een kraampje wil of zijn kleedje willen neerleggen op het Solisplein. Geef je op via buurtgroepfascinatio@gmail.com onder vermelding van je naam en adres en laat weten of je een kraam wilt met of zonder stroom. Dan zorgen wij ervoor dat je huis op het verkoopkaartje komt te staan.

We hopen op veel kleedjes op het Solisplein en voor de kramen geldt: wie zich het eerst aanmeldt heeft een kraam.