Skip to main content
Auto-inbreker aanhouding heterdaad

Auto-inbreker aanhouding heterdaad

Goed nieuws! vanmorgen vroeg is een auto-inbreker staande gehouden door Collegae van onze twee actieve wijkagenten Nick en Kees.

Vraag namens de wijkagenten: Heeft iedereen die eerder al benadeeld is hier ook melding van gedaan bij de politie? Eventuele video’s en foto’s afgedragen? De politie start een onderzoek om te zien wat zoal aan betrokkene gelinkt kan worden. Zoekt u contact met de wijkagenten? Kijk hier voor meer informatie.

Deze aanhouding lucht op! Wat niet oplucht is dat onze twee wijkagenten naast deze aanhouding vandaag in korte tijd maar liefst 16 auto’s aantroffen in Fascinatio, die domweg niet op slot waren. Logisch dat deze inbreker graag in deze buurt kwam shoppen. Wees allemaal alert en voorkom ook in de toekomst onbedoelde uitlokking. De eigenaren van deze auto’s zijn getrakteerd op waarschuwingsfolders en enkele hebben ook al een gesprek gehad met Nick of Kees. Ook heeft een aantal vroege vogels de bijzondere actie van de wijkagenten kunnen gadeslaan.

In september volgt voorlichting over buurtpreventie en de eventuele start van een buurtpreventieteam, waar steeds meer bewoners en de wijk behoefte aan hebben. Meld je hiervoor aan bij de buurtcoach a.deweger@welzijncapelle.nu of de gebiedsregisseur w.kasten@capelleaandenijssel.nl