Skip to main content

Wijkagenten Fascinatio

Doordat de WOP vergadering van 23 april j.l. niet door kon gaan is er helaas ook geen mogelijkheid geweest de nieuwe wijkagenten aan u voor te stellen daarom hierbij via dit bericht:

bij deze willen wij ons als (nieuwe) wijkagenten graag aan jullie voorstellen.

Per 1 januari 2020 ben ik, Nick van den Bogaart, gestart als nieuwe wijkagent voor de wijken Capelle-West en ‘s-Gravenland. Ik heb geprobeerd mijzelf zo veel mogelijk te laten zien in de wijk, echter nu in deze crisistijd wil ik mijzelf ook graag nog even op deze wijze kort voorstellen aan jullie!

Ik ben inmiddels 12 jaar werkzaam bij de politie en heb allerlei afdelingen en neventaken doorlopen in mijn loopbaan, tevens ben ik zo’n 8 jaar actief als motorsurveillant.

Per 16 mei 2020 gaat Arnoud dus verplaatsen naar Capelle-Schollevaar en in zijn plaats komt Kees Moerland die zichzelf ook kort zal voorstellen:

Vanaf 16 mei 2020 zal ik, Kees Moerland, Arnoud gaan vervangen en bij jullie in de wijk starten als nieuwe wijkagent.

Ik ben ondertussen 22 jaar werkzaam bij de politie, waarvan het grootste gedeelte in het proces Noodhulp.

Daarnaast ben ik ook al 16 jaar actief als motorsurveillant binnen ons district, dus ik zal mij ook regelmatig op de motor in de wijk bevinden. Wij zullen in al onze wijken, welke vallen onder het westelijke deel van Capelle aan den IJssel en Kralingseveer, intensief gaan samenwerken. Jullie zullen vanaf 16 mei 2020 dus ten alle tijden twee aanspreekpunten hebben.

Ondanks alle perikelen en richtlijnen m.b.t. het Corona virus gaan wij ons best doen om zo veel mogelijk aanwezig en aanspreekbaar te zijn in de wijk (op gepaste afstand uiteraard). Jullie kunnen ons gaan tegenkomen in de auto, op de fiets of dus op de motor!

Wij zullen (wanneer dit weer mogelijk is) een inloopspreekuur houden voor aanvang van de WOP vergaderingen. U kunt dan als wijkbewoner vanaf 19.00 uur, zonder afspraak bij ons terecht voor vragen. Wij zijn natuurlijk ook buiten dit spreekuur altijd bereikbaar voor u!

U kunt ons altijd bereiken via 0900-8844 en vragen naar één van ons of u kunt een mail sturen naar: wijkagenten-capelle-west.ijsselland@politie.nl Wij zullen in beide gevallen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Ook kunt u ons volgen op onze social media kanalen!! Vanuit hier houden wij u ook op de hoogte van zaken die er in de wijk spelen en houden wij soms leuke acties.

Instagram: wa_westcapelle

Twitter: @WA_WestCapelle

Tot snel in de wijk!