Skip to main content
Digitale bijeenkomst Strated/Fascinatio op dinsdag 19 januari

Digitale bijeenkomst Strated/Fascinatio op dinsdag 19 januari

• Korte digitale presentatie Eindrapport van het onafhankelijk onderzoek naar het proces van realisatie van het Allsafe-pand door onderzoeksbureau Strated Consulting. Dit onderzoek is in opdracht van het college uitgevoerd en inmiddels besproken in de betrokken raadscommissies.

• Wethouder Struijvenberg geeft een toelichting op het vervolg van de bevindingen uit het eindrapport en toepassing van de aanbevelingen.

• Ambtenaren van betrokken afdelingen bespreken de mogelijkheden tot verbetering van de verkeersituatie bij Allsafe en het aanzicht van het gebouw.

De digitale bijeenkomst vindt plaats middels het programma PEXIP (een programma voor video conferenties). U kunt vanaf 19:15 uur inloggen in het systeem. De bijeenkomst start om 19:30 uur. U kunt deelnemen door te klikken op deze link: https://pexip.me/meet/36031308 of via de pexip-app het nummer invoeren: 36031308

Vervolgens kunt u toegang tot de kamer verkrijgen door de “Guest PIN code” in te voeren: 963214

In bijgaande handleiding vindt u een korte uitleg van het systeem. Indien u via een vaste computer of laptop deelneemt, hoeft u niets te installeren. Indien u via een tablet of mobiele telefoon (smartphone) deelneemt, moet u eerst de PEXIP app downloaden (zie bijgaande handleiding).

Als laatst een aantal aandachtspunten:

• Op tijd in te loggen in het systeem, dat kan al vanaf 19:15 uur

• Indien u anoniem wilt blijven, adviseren wij u uw camera en microfoon uit te zetten

• Indien u anoniem wilt blijven maar evt. wel schriftelijke vragen wilt stellen, adviseren wij u toch met een onderscheidende naam/kenmerk in te loggen

• Om de bijeenkomst zo georganiseerd mogelijk te laten verlopen, is er geen mogelijkheid om mondeling vragen te stellen. Tijdens de presentatie is er de mogelijkheid om schriftelijk vragen te stellen. Dit kunt u doen via de chat van het (PEXIP) systeem.