Skip to main content
info avond Buurtgroep Fascinatio 6 februari

info avond Buurtgroep Fascinatio 6 februari

Bericht van de Buurtgroep Fascinatio

Beste Wijkgenoten,

Zoals eerder gemeld op Nextdoor is de Buurtgroep Fascinatio opgericht. Het bestuur heeft er veel zin in om allerlei activiteiten voor de wijk te gaan organiseren. Dit is echter niet mogelijk zonder hulp. Daarom nodigen we iedereen uit die, op wat voor manier dan ook, het komende jaar ons wil helpen.

De bedoeling van de avond is om kennis te maken met het nieuwe bestuur en met andere wijkgenoten die wat voor de wijk willen doen. We willen jullie informeren over de nieuwe buurtgroep en de activiteiten die op de planning staan. We kunnen alle hulp gebruiken, zoals goede creatieve ideeën, communicatie skills (logo, website, flyers ontwerpen), regelneven, versiertalenten, gastvrouwen/heren, en ook gewoon mensen die een middag kunnen helpen op de straatspeeldag.

Vele handen maken licht werk, en het is een leuke manier om je wijkgenoten beter te leren kennen en wat voor elkaar te kunnen betekenen.

Dus, zien we jou ook? Wanneer: donderdag 6 feb, 20.00-21.30 locatie: in het Huis van de Wijk (Fascinatio Boulevard 466)

We zouden het fijn vinden als je je van te voren aanmeld via buurtgroepfascinatio@gmail.com of een berichtje via Nextdoor. Dan weten we hoeveel lekkers we moeten bakken en koken voor jullie:-)

Tot de 6e! Buurtgroep Fascinatio; Byanka Maddamin, Marike Corver en Margriet Rietveld