Skip to main content

Elke woensdagochtend koffie/thee ochtend in het buurthuis

Op woensdagochtend staat het Buurtcentrum ook open voor hulpvragen! 

Van 10:00 tot circa 12:00 uur kunt u langskomen in het buurtcentrum, waar gesprekken apart en afgezonderd van anderen gevoerd kunnen worden. Op die ochtend is in de regel een aantal wijkprofessionals aanwezig om individuele gesprekken te voeren.

Waarover? Soms zijn we geschokt over onszelf of over de buren. Hoe hebben we het toch zover laten komen? Ontmanteling hennepkwekerij, uithuisplaatsing, ontruiming, onverzekerd, slaapstoornis, geweld. Over de relaties tussen partners of met kinderen, over financiële problemen, geen eten op tafel, over zorg en gezondheid en over andere ellende achter de voordeur, op werk of elders.

Ten einde raad? Trek alsjeblieft aan de bel!

Professionals van Centrum voor Jeugd & Gezin, zorg, handhaving, politie, onderwijs, jongerenwerk, buurtcoach, corporatie, fiscalist, maatschappelijk werk, ASVZ en bijvoorbeeld gebiedsregie bieden een luisterend oor.

Liever een huisbezoek? Dit graag melden via uw eigen buurtcoach Novita Metz : n.metz@welzijncapelle.nu).

De komende maanden wordt gewerkt aan het neerzetten van een ‘formule’ voor het buurtcentrum waar u laagdrempelig kunt binnenwandelen. Waar uw zorgen begrepen worden. Naast deze geheel gratis inzet door de professionals is het ook een moment om er gewoon even lekker uit te zijn. Lekker even hangen en een bakkie doen of eventueel actief meedoen met een activiteit of luisteren naar een voordracht. Even zuurstof bijtanken.

Uw eigen buurtcentrum Wonderwereld is er voor u. Kom langs voor een kopje koffie en goede gesprekken!