Skip to main content
Overleg gemeente en met onze gebiedsregisseur Werner Kasten

Overleg gemeente en met onze gebiedsregisseur Werner Kasten

Nav een onlangs overleg wat het WOP had met de gemeente en Werner Kasten over de stand van zaken in onze wijk hierbij een aantal punten die we graag met de bewoners willen delen:

Fascinatio blijft een van de mooiste, leukste en veiligste wijken van heel 010 en omgeving. Toch is er ‘wat’ zorg op het gebied van veiligheidsgevoel. Zo werd er recent melding gedaan van graffiti/vernieling (SLB), diefstal (fiets), waargenomen vermeende inkijkverkenning (auto, woning), inbraak (auto), herhaalde dus doelbewuste vernieling annex sloop (bouwterrein FB 790).

Namens de wijkagent het volgende verzoek:

Neem altijd direct contact op met respectievelijk handhaving (010 284 8111 of een mail naar handhaving@capelleaandenijssel.nl) of politie (112, 0900 8844 of mail naar wijkagenten-capelle-west.ijsselland@politie.nl

En bij sterk onraadsgevoel gewoon direct 112 bellen en noteer goed signalement, type, kleur en kenteken van voertuigen, tijdstip, etc. Stel camerabeelden veilig.

We krijgen als wijk veel complimenten en ruime positieve aandacht vanuit de gemeente over de wijkactiviteiten de georganiseerd worden (ouderen, milieu, schoonmaak, etc.) en positieve sturing op tal van groene verduurzamingsacties.

Helaas zien we ook nog veel afval naast de bakken staan…mensen doe dit niet! Neem even de moeite om het karton klein te maken en in de papierbak te doen, maak een afspraak om grof afval te laten ophalen of rijd even naar de milieustraat. Zie https://www.capelleaandenijssel.nl/melden-aanvragen/afval_42098/ voor meer informatie.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u mailen naar info@fascinatio.nl of neem contact op met Werner Kasten via 06-51526394 of w.kasten@capelleaandenijssel.nl