Skip to main content

SINTERKLAAS IN FASCINATIO

<

SINTERKLAASFEEST FASCINATIO 2 DECEMBER – meld je aan voor 25 november Ook dit jaar zal Sint en zijn Pieten Fascinatio niet stilletjes voorbijgaan!

Op zaterdag 2 december komt Sinterklaas en zijn Pieten langs in het Huis van de Wijk van 13:00-14:00. De kinderen gaan samen sinterklaasliedjes zingen, lachen met de Pieten en Sinterklaas welkom heten. Ook is er tijd om met Sinterklaas op de foto te gaan. Uiteraard heeft Sinterklaas voor elk kind een cadeautje meegenomen! Als ouders willen kunnen ze bij het Huis van de Wijk blijven, hou dan wel rekening met de kinderen neem achterin de ruimte plaats of wacht bij drukte even buiten.

Wat: Sinterklaas in het Huis van de Wijk Datum: zaterdag 2 december Tijd: inloop is van 1245-13:00 Sinterklaas 13:00-14:00 Voor wie: Kinderen van 3 t/m 10 jaar oud Waar: het Huis van de Wijk, Fascinatio Boulevard 466

Opgeven verplicht via buurtgroepfascinatio@gmail.com, deelnemen is gratis.

Opgeven is mogelijk tot 25 november, maar vol = vol. Vermeld de naam van het kind en de leeftijd. Zo kan Sinterklaas een leuk cadeautje uitkiezen. Wil je dat Sinterklaas iets speciaals tegen je kind zegt, of dat hij details weet die het extra speciaal maakt voor je kind? Geef dat dan ook door bij je aanmelding. Sinterklaas zal een paar kinderen extra in het zonnetje zetten.