Skip to main content

Werkzaamheden en afsluiting gedeelte van de Barckalaan op 1 december a.s.

Bericht van de Gemeente Capelle aan den IJssel

UPDATE

De aannemer heeft, in overleg met onze projectleider, besloten om de onderstaande werkzaamheden NIET uit te gaan voeren vanwege de verwachte weersomstandigheden. Anders dan stenen is asfalt gevoeliger voor temperaturen, regen, wind bij het aanbrengen. Om het gewenste resultaat te bereiken, is daarom besloten om de werkzaamheden uit te stellen tot het 1e of 2e kwartaal van 2024 (afhankelijk van de weersituatie dan).

De gemeente Capelle aan den IJssel laat onderhoud uitvoeren aan het asfalt van de Barckalaan tussen Fascinatio Boulevard en het Abram Rijckevorselplein. Dit gebeurt vrijdag 1december tussen 9.30 uur en 15.00 uur. Wat gaan we doen?

In het asfalt zijn stukken in slechte staat. Dit laten we herstellen. In het plaatje hieronder ziet u, in het rood, waar wij aan het werk zijn. Het werk wordt uitgevoerd door aannemingsbedrijf Vermeulengroep B.V. Bij slecht weer kan de aannemer het werk uitstellen. Wat betekent dit voor u? De Barckalaan is dicht tussen Fascinatio Boulevard en het Abram Rijckevorselplein. Een verkeersregelaar geeft u toegang tot de parkeerplaatsen van de bedrijven. We leiden het doorgaande verkeer om met omleidingsborden. Tijdens de werkzaamheden kunt u last hebben van lawaai door het weg halen en aanbrengen van het asfalt. De aannemer probeertuiteraard om voor zo min mogelijk overlast te zorgen.

Voor vragen en opmerkingen tijdens het werk, kunt u contact opnemen met de heer A. Goudriaan via telefoonnummer (010) – 284 8783 of met het klantcontactcentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel, telefoonnummer 14010.