Skip to main content
Uitnodiging Wijkfeest 14/9

Uitnodiging Wijkfeest 14/9

14 september is het weer tijd voor het jaarlijkse wijkfeest! De organisatie heeft weer een heel leuk programma gemaakt, het mooie weer is besteld dus kom allemaal naar het Huis van de Wijk en ontmoet uw buren en wijkgenoten onder het genot van een drankje, hapje en veel gezelligheid.

Het feest begint met de sportieve Kidsrun waarvoor de kinderen nog steeds aangemeld kunnen worden door middel van een mail naar FS Fysio.

Onder deskundige begeleiding van fysiotherapet Jasper Bier & medewerkers rennen de kids 1 km langs de Fascinatio Boulevard. 3 leeftijdscategoriien en jongens en meisjes apart. Bekers en medailles te winnen, goodie bag met leuke dingen.

16.00 uur optreden Chinese Dansgroep.

De gehele middag staat DJ ROGER THAT achter de draaitafel

Verder is er schaken op een echt groot bord, schminken, springkussen voor de kleintjes, klimtoren, knutselen met IJsselkids.

De nieuwe brug wordt officieel geopend.

Voor de jongeren heeft Cedric een echte game tent gemaakt en regelt hij een graffiti workshop.

Natuurlijk weer een gezellig terras met kraampjes met leuke spullen,hapjes en drankjes. Wilt u zelf wat lekkers maken om te delen, neem gerust mee. Wilt u hapjes verkopen dan kan dat ook vanuit een kraam. Wilt u een marktkraam huren: 5 Euro per kraam met stroom, graag een mail naar info@fascinatio.nl voor het aanmelden van een kraam.

Zaterdagmiddag 14 september is het wijkfeest Fascinatio van 13.00 – 18.00 uur bij het Huis van de Wijk Adres: Fascinatio Boulevard 466