Skip to main content
Wijkfeest zaterdag 19 september

Wijkfeest zaterdag 19 september

Het wijkfeest Fascinatio (Food & Culture) komt er aan en wel op zaterdag 19 september 12.00-18.00 uur

Natuurlijk weer met leuke optredens, Clown Onkie, Ashakiran dans, demo sportcentrum Rivium, demo Active Gym en een spetterende afsluiting door de bekende muziekgroep Sabroso.

Dit keer ook een Jongerenplein en aandacht voor activiteiten in het nieuwe seizoen in buurtcentrum Wonderwereld. De tuindersvereniging Fascinatio laat zien wat ze in huis hebben en nog veel meer leuke dingen op het wijkfeest.

Een DJ zorgt voor de muziek en het is aan alle bewoners van Fascinatio om het feest gezellig te maken. Kom met de hele familie naar het Solisplein voor een hapje en een drankje en geniet van de optredens.

Aquarollers in de vijver en leuke attracties voor de kids.

Natuurlijk zijn er weer kramen te huur . Denk aan het thema: alles draait om Food & Culture.

Kunt u een leuke stand met Food maken en wilt u bewoners kennis laten maken met uw producten en lekkernijen doet u dan mee en huur een kraam: kosten € 5,- per kraam.

Laat bewoners kennismaken met uw kookkunsten!

Kunt u een leuke kraam maken met andere non-food producten zoals Chinese waaiers, Surinaamse hoeden, Indiase stoffen, Hollandse bijenhuisjes, Marokkaanse sloffen, Turkse trommels, Franse alpino’s? Huurt u dan een kraam en laat de wijk Fascinatio kennismaken met uw cultuur.

Kraam huren: stuur een email naar veer.de.veer@ziggo.nl

Er worden maximaal 25 kramen verhuurd dus wees er snel bij!